+90532 566 30 26
info@sahinlersusehriotomotiv.com

Zamanımızdaki en popüler ulaşım araçlarının taksiler olduğuna kimsenin itirazı olduğunu sanmıyorum. Taksiler hem kolay ulaşım sağlamak hem de zamandan tasarruf sağlamak için biçilmiş kaftandırlar. Taksilerin çok fonksiyonlu ve çok yönlü bir vasıta olduklarına ne şüphe! Son yapılan kamuoyu araştırmalarının sonuçlarına bakıldığı zaman görülecektir ki o da İstanbul sokaklarında 7bine yakın taksi var. Evet, tam tamına 7bin. Bu 7binlik araçların bin tanesini kendi araçlarını ticari taksiye çeviren insanlar oluşturmaktadır ki bu da azımsanacak bir sayı değil. Geriye kalan 6 bin kişilik taksi ekibi ise bu işi tam anlamıyla yerine getiren kişilerden oluşmaktadır.

 

Taksi kiralama işi biraz tuzlu olsa da piyasada kazanacağız para sizi rahat bir şekilde tekrardan düzlüğe çıkaracaktır bundan herhangi bir şüpheniz olmasın. Yani demem o ki kazanacağınız para rahat bir şekilde sizin zararınızı karşılayacaktır. Ancak taksicilerin plaka kiralama işlemi sırasında belirlediği birtakım şartlar vardır ve bu şartlara istisnasız uymak zorundadırlar. Hem de her bir taksici bu kurala uymak zorunda. Kiralama bedeli olarak genellikle 3 bin ile 4 bin TL arası bir fiyat alınır. Bunlara ek olarak da bazı insanlar sözleşmeye belirli bir kiralama bedeli yazmak istemezler. Bunun yerine aylık ya da haftalık olarak kiralama sözleşmesi yapmak isterler. Bu tarz anlaşmaların her iki taraf için de güzel şartlar doğuracağını ve iyi olacağını da belirtelim. 

 

Etiketler : taksi plakası, taksi ,taksi plaka fiyatları ,plaka fiyatları ,ticari taksi ,ticari taksi kiralama  ,taksi fiyatları,kiralık taksi plakası ,taksi kiralama ,taksi plakası kiralama ,ticaret taksi plaka fiyatları ,taksi plaka fiyatları ,kiralık ticari taksi ,taksi plaka fiyatları ,ticari taksi fiyatları,ticari taksi plaka fiyatları,ticari taksi plakası,taksi plakası fiyatları 2017,satılık taksi plakası,satılık plaka ,kiralık taksi,taksi çıkması , sarı plaka fiyatları ,oto taksi ,kiralık plaka,taksi plakası ne kadar ,satılık ticari taksi ,ticaret ticari taksi ,ticari plaka fiyatları,kiralık taksi plakası anadolu yakası,kiralık taksi plakası avrupa yakası,taksi plaka sorgulama