+90532 566 30 26
info@sahinlersusehriotomotiv.com
Taksi Plakalarının Kiralanışı Nasıl Oluyor?
Taksi Plakalarının Kiralanışı Nasıl Oluyor?

Ticari taksi plakası kiralama ya da plaka satın alma insanların pek de ilgi alanlarına girmeyen ancak çok kârlı bir yatırım aracıdır. Bu plakalardan en az bir tanesine sahip olan insanların yüksek gelir grubuna dâhil oldukları bilinen bir gerçektir. 

Taksici Olmanın Güzel Yanları
Taksici Olmanın Güzel Yanları

Taksicilik mesleğinde çalışmanın getirdiği birçok güzel şey var elbette. Sizlere bu makaleyi bu güzel şeylerden bahsetmek için yazıyorum. İçinde yaşadığımız bu çağda ticari taksicilerin iyi para kazandıkları ve maddi açıdan herhangi bir problem yaşamadıkları gün gibi ortada. 

İstanbul Taksi Plakaları
İstanbul Taksi Plakaları

İstanbul’daki plaka alıcıları ve satıcıları durumlarında pek memnun görünmeseler de fiyatların bu ara sabit kalacağını belirtmek istiyorum. İstanbul’daki taksi plakaları fiyatları şu sıralar 1.7 milyon Türk Lirası bandında seyrediyor.

Ticari Taksi Plakaları Hakkında
Ticari Taksi Plakaları Hakkında

Ticari taksi plakaları hakkında birkaç söz etmek için bu makaleyi kaleme aldık. Piyasayı günlerce araştırdıktan sonra elde edeceğiniz bilgi kırıntılarını bu makaleyi okuyarak da edinebilirsiniz. 

Taksicilik ve Şahinler Suşehri Ticari Taksi
Taksicilik ve Şahinler Suşehri Ticari Taksi

İnsanlar günümüzde ulaşım sağlamak için birçok farklı vasıtadan istifade ediyorlar. Bu vasıtaların da birçoğu kendi sınıflarında tercih edilme sayısına bağlılar. Örnek vermek gerekirse araç sahibi olanlar genellikle toplu taşıma ya da ticari taksileri tercih etmiyorlar.

Taksiler için Sigorta
Taksiler için Sigorta

Megakentlerdetaksicilik görevini icra etmenin getirdiği birçok sorumluluk ve de gerektirdiği birçok özellik vardır. Şimdi sizlere bunlardan bahsedeceğim sadece kulak kabartın yeter. 

Gece Gündüz Tarifesi Üzerine
Gece Gündüz Tarifesi Üzerine

Günümüzde meslek çeşitliliği bir hayli artmışken bazı insanlar özellikle taksicilik yapmayı tercih ediyor. Bazı insanlara göre taksicilik mesleği seçenek azlığı ya da çaresizlikten olsa da birtakım insanlar bunu geçin kaynağı haline getirmiş durumdalar.

TİCARİ TAKSİ BORSASI
TİCARİ TAKSİ BORSASI

Taksi plakaları da artık ticaretin ve yatırımın bir parçası olunca fiyatlarında bir artış meydana gelmiş ve hem alıcısını hem de satıcısını bir hayli sevindirmiştir. Bu yüzden taksi plakaları fiyatları bir hayli artış göstermiş ve yatırımcısının iştahını kabartmıştır