+90532 566 30 26
info@sahinlersusehriotomotiv.com

Megakentlerdetaksicilik görevini icra etmenin getirdiği birçok sorumluluk ve de gerektirdiği birçok özellik vardır. Şimdi sizlere bunlardan bahsedeceğim sadece kulak kabartın yeter. Taksicilik mesleğinde çalışacak olan şoför kişisinin evvela şehrin her sokağını ve her caddesini en ince ayrıntısına hâkim olması lazım gelir. Zira kimse adres bilgisi zayıf bir taksicinin taksisinde seyahat edeceğini sanmıyorum. Ben olsam adres bilgisi zayıf bir taksicinin taksisine asla binmezdim.

Yukarıda zikrettiğim özelliğe ek olarak taksi kullanacak şoför kişisinin iyi bir araba kullanımına sahip olması gerekir. Kaldı ki trafikte hareket ediyor ve can taşıyor şoför kişisi. Bu yüzden direksiyonu iyi olmalı ve de refleksleri kuvvetli olmalı. Ani kaza durumlarında verdiği ufak refleksif bir hareketle birden fazla can kurtarabilir bu sayede.

Ayrıca şoför olarak da iyi araba sürmesi gerekir. Ancak bazı durumlar vardır ki istenmese de insanların başına gelen durumlar. Bunlardan bir tanesi akıcı bir trafikte insanların araçları veya motorları ile yüksek hız yaparak yolda bulunan insanların canını hiçe saymalarıdır. Bu gibi durumlarda insanların dikkatlerini dağıtıp kaza yapmalarına neden olabiliyorlar. Bu nedenle trafiğin nasıl olabileceği konusunda bilgi sahibi olmanız gerekir.

Ancak trafikte kaza olayı sadece bir kişiye bağlı değildir. Şoförden kaynaklı kazalar yaşanabildiği gibi aynı zamanda karşı tarafta yer alan şoför ya da yaya kişisine bağlı nedenlerden ötürü de kazalar yaşanabilir. Ki bunun da bilgisi sadece Allah katında yer alır. Bunu kimse bilemez yani Ama yine de insanların önlem alması gerekir ki trafikte meydana gelebilecek kazalara en iyi önlem ala şekli ise trafik sigortasıdır.

Çünkü trafikte geçirdiğiniz ufak bir kaza sonucunda size ya da müşterinize bir zarar gelebileceği gibi en iyi ihtimalle arabanızda büyük maddi hasarlar oluşabilir. Böylesi maddi külfetlerin altından tek başınıza kalkmanız imkânsız ya da zor olabilir. Bu yüzden trafik sigortası sizin tam da bu anda imdadınıza yetişen bir sibop olacağını unutmayın ve hemen bir trafik sigortası yaptırın. Trafik sigortaları araçları koruma altına alan görünmez bir kalkan gibidir.

 

Trafik sigortaları sizlerin cebinden çıkan paralara engel olur ve hasarları sigorta şirketlerinin karşılamasına olanak verir. Bu sayede paranız cebinizde kalır. Şimdi trafik sigortası yaptırmaya karar verdiniz ancak hangi şirketle çalışacağınıza karar veremediniz sanırım. Bunun da kolay bir yolu var. Öncelikle marka bir şirketten yana tercihinizi kullanmanızı öneririm ben. Sonra ise her trafik sigortası şirketlerinin şartlarını göz önünde bulundurun ve size en iyi şartları sunan şirketle el sıkışın. İşte bu kadar. Artık güvendesiniz demektir. 

Etiketler : taksi plakası, taksi ,taksi plaka fiyatları ,plaka fiyatları ,ticari taksi ,ticari taksi kiralama  ,taksi fiyatları,kiralık taksi plakası ,taksi kiralama ,taksi plakası kiralama ,ticaret taksi plaka fiyatları ,taksi plaka fiyatları ,kiralık ticari taksi ,taksi plaka fiyatları ,ticari taksi fiyatları,ticari taksi plaka fiyatları,ticari taksi plakası,taksi plakası fiyatları 2017,satılık taksi plakası,satılık plaka ,kiralık taksi,taksi çıkması , sarı plaka fiyatları ,oto taksi ,kiralık plaka,taksi plakası ne kadar ,satılık ticari taksi ,ticaret ticari taksi ,ticari plaka fiyatları,kiralık taksi plakası anadolu yakası,kiralık taksi plakası avrupa yakası,taksi plaka sorgulama